Team

Bij het  Parkinson Trainingscentrum leren wij u intensief bewegen op basis van een specifiek en op maat gemaakt oefenprogramma.

Onze missie

In het Parkinson Training Centrum bieden wij oefenprogramma’s aan die gebaseerd zijn op de meest recente bevindingen op het gebied van fysio-oefentherapie bij Parkinson. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen met Parkinson in Nederland hiermee bekend te maken, zodat ze oefeningen en bewegen kunnen inzetten als een medicijn! Het is namelijk belangrijk dat je weet hoe je moet oefenen en bewegen, maar ook hoe je het geleerde in jouw dagelijks leven kan toepassen .

Heidi Breevoort

Ik werk langere tijd als bewegingstherapeut met onder andere mensen die Parkinson hebben. Ik ben vanaf het begin aangesloten bij ParkinsonNet en zorg sindsdien dat ik mijn kennis over de nieuwste inzichten rondom revalidatie en training up to date houd. Mijn drijfveer is om op een positieve manier mensen te stimuleren en ze te leren wat zij zelf aan deze ziekte kunnen doen.

Joris Soeterbroek

Ik ben sinds 2019 werkzaam bij het Parkinsontrainingscentrum. Voor mij  is het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen. Vanuit mijn meedenkende en nieuwsgierige houding, zoek ik naar een passende oplossing voor de klachten die iemand ervaart. Ik ben lid van het Parkinson Net en heb de LSVT-BIG scholing met succes afgerond. ik begeleid veel mensen in onze trainingsruimte, maar kom ook voor individuele behandeling bij mensen thuis.

Kevin Dame

Ik heb inmiddels een aantal jaren ervaring in de revalidatie van mensen met Parkinson. Ik heb de lSVT-BIG scholing gevolgd en ben lid van ParkinsonNet. Ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken om zo specifieke en meetbare oefenprogramma’s te ontwikkelen.  Ik neem zelf ook deel aan wetenschappelijke studies rondom bewegen bij Parkinson, waarbij de inbreng van de fysio-oefentherapeut nodig is.

Bart Bus

Ik ben in de zomer van 2022 het enthousiaste team komen versterken en ben voornamelijk werkzaam op locatie de Bosrand. Ik heb inmiddels een aantal jaar ervaring in het revalideren van mensen met Parkinson. Mijn rustige en  invoelende karakter gekoppeld aan een flinke dosis kennis zorgt ervoor dat ik mezelf met veel toewijding inzet in het centrum. Ook ik heb de LSVT-BIG scholing afgerond en ben lid van het ParkinsonNet.

Scroll to Top