Team

Bij Parkinson Trainingscentrum trainen we samen intensief op basis van specifiek oefenprogramma.

Onze missie

In het Parkinson Training Centrum bieden wij programma’s aan die gebaseerd zijn op de meest recente bevindingen op het gebied van fysio-oefentherapie bij Parkinson. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen met Parkinson in Nederland hiermee bekend te maken, zodat ze oefeningen kunnen inzetten als een medicijn! Het is namelijk belangrijk dat je weet hoe je moet oefenen, maar ook hoe je het geleerde in jouw dagelijks leven kan toepassen .

Heidi Breevoort

Heidi werkt langere tijd als bewegingstherapeut met onder andere mensen die Parkinson hebben. Zij is vanaf het begin aangesloten bij ParkinsonNet en heeft alle relevante scholingen omtrent bewegen via dit netwerk gevolgd. Haar drijfveer is om op een positieve manier mensen te stimuleren en te leren wat zij zelf aan deze ziekte kunnen doen .

Joris Soeterbroek

Joris is sinds 2019 werkzaam bij Praktijk Driebergen. Voor hem is het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen. Vanuit zijn meedenkende en nieuwsgierige houding, is hij altijd op zoek naar een passende oplossing. Hij is lid van het Parkinson Net en heeft de LSVT-BIG scholing met succes afgerond. Hij geeft voornamelijk groepslessen, maar komt ook voor individuele behandeling bij mensen thuis.

Kevin Dame

Kevin heeft inmiddels een aantal jaren ervaring in de revalidatie van mensen met Parkinson. Hij heeft de lSVT-BIG scholing gevolgd en is lid van ParkinsonNet. Zijn toewijding en het ontwikkelen van specifieke en meetbare oefenprogramma’s staat op de voorgrond. Ook doet hij mee met wetenschappelijke studies rondom bewegen bij Parkinson, waarbij de inbreng van de fysio-oefentherapeut nodig is.

Bart Bus

Bart is in de zomer van 2022 ons team komen versterken. Hij is voornamelijk werkzaam op onze locatie de Bosrand. Hij heeft inmiddels een aantal jaar ervaring in het revalideren van mensen met Parkinson. Zijn krachtige en invoelende karakter gekoppeld aan een flinke dosis kennis maakt van hem een prettige therapeut. Hij heeft de LSVT-BIG scholing afgerond en staat op de nominatie om lid te worden van het Parkinson Net.

Scroll to Top