Ons Team

Het team

LoMa_20180326_44706-blackwhite

Heidi Breevoort


Heidi werkt langere tijd als bewegingstherapeut met onder andere mensen die Parkinson hebben. Zij is vanaf het begin aangesloten bij ParkinsonNet en heeft alle relevante scholingen omtrent bewegen via dit netwerk gevolgd. Zo heeft zij onder andere de opleiding boksen bij Parkinson afgerond. Mensen op een positieve manier leren wat zij zelf aan deze ziekte kunnen doen is haar drijfveer.

joris_aangepast-blackwhite

Joris Soeterbroek


Joris is sinds 2019 werkzaam bij Praktijk Driebergen. Voor hem is het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen. Vanuit zijn meedenkende en nieuwsgierige houding, is hij altijd op zoek naar een passende oplossing. Hij is lid van het Parkinson Net en heeft de LSVT-BIG scholing met succes afgerond. Hij geeft voornamelijk groepslessen, maar komt ook voor individuele behandeling bij mensen thuis.

Kevin_aangepast

Kevin Dame


Kevin heeft inmiddels een aantal jaren ervaring in het trainen van mensen met Parkinson. Hij heeft de lSVT-BIG training gevolgd en is lid van ParkinsonNet.

Zijn toewijding en het ontwikkelen van specifieke en meetbare oefenprogramma's staan op de voorgrond. Ook doet hij mee met wetenschappelijke studies rondom bewegen bij Parkinson, waarbij de inbreng van de fysio-oefentherapeut nodig is.