Ons Team

Het team

LoMa_20180326_44706-blackwhite

Heidi Breevoort


Heidi werkt langere tijd als bewegingstherapeut met onder andere mensen die Parkinson hebben. Zij is vanaf het begin aangesloten bij ParkinsonNet en heeft alle revante scholingen omtrent bewegen via dit netwerk gevolgd. Zo heeft zij recent de opleiding boksen bij Parkinson afgerond. De doelgroep raakt haar in het bijzonder. Zij houdt van contact vanuit het hart met mensen en heeft weinig op met de sociale maskers die men in het dagelijks leven vaak ophoudt. Parkinson patiƫnten hebben soms letterlijk een masker voor(maskergelaat)en daardoor is het moeilijker te zien wat ze denken en voelen. Juist daarom geeft dit ingewikkelde ziektebeeld haar de inspiratie en bezieling om als hulpverlener samen met de patiƫnten te knokken tegen deze ziekte en ze te blijven zien!

joris_aangepast-blackwhite

Joris Soeterbroek


Joris is sinds 2019 werkzaam bij Praktijk Driebergen. Voor hem is het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen. Vanuit zijn meedenkende en nieuwsgierige houding, is hij altijd op zoek naar een passende oplossing. Hij is aangemeld als lid van het Parkinson Net en heeft de LSVT-BIG scholing met succes afgerond. Hij geeft voornamelijk groepslessen, maar komt ook voor individuele behandeling bij mensen thuis.

Kevin_aangepast

Kevin Dame


Kevin heeft inmiddels een aantal jaren ervaring in het trainen van mensen met Parkinson. Hij heeft de lSVT-BIG training gevolgd en is aangemeld als lid van ParkinsonNet.

Zijn toewijding en het ontwikkelen van specifieke en meetbare oefenprogramma's staan op de voorgrond. Ook doet hij mee met wetenschappelijke studies rondom bewegen bij Parkinson, waarbij de inbreng van de fysio-oefentherapeut nodig is.